WEKO3
インデックスリンク
-
RootNode
アイテム
コロッケの破裂の機構 : 加熱前の冷却・解凍条件
https://bunkyo.repo.nii.ac.jp/records/4367
https://bunkyo.repo.nii.ac.jp/records/4367d6a1f6ef-f318-4b7c-a35f-0685ec8ff517
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2012-01-18 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | コロッケの破裂の機構 : 加熱前の冷却・解凍条件 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Factors Effecting Food Breakup after Refrigeration : After Refrigeration and Thawing prior to Deep-frying as Illustrated by the Study of Croquettes | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | jpn | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||
タイトル カナ | ||||||||
その他のタイトル | コロッケ ノ ハレツ ノ キコウ カネツマエ ノ レイキャク カイトウ ジョウケン | |||||||
著者 |
長尾, 慶子
× 長尾, 慶子
|
|||||||
著者 | ||||||||
値 | Nagao, Keiko | |||||||
所属機関 | ||||||||
値 | 文教大学女子短期大学部 | |||||||
書誌情報 |
研究紀要 en : Annual Reports of Studies 巻 34, p. 15-21, 発行日 1990-12-01 |
|||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | 文教大学女子短期大学部 | |||||||
ISSN | ||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||
収録物識別子 | 03855309 | |||||||
著者版フラグ | ||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||
本文言語 | ||||||||
値 | 日本語 | |||||||
ID | ||||||||
値 | BKSW340006 | |||||||
作成日 | ||||||||
日付 | 2012-01-18 |
Share
Cite as
長尾, 慶子, 1990, Factors Effecting Food Breakup after Refrigeration : After Refrigeration and Thawing prior to Deep-frying as Illustrated by the Study of Croquettes: 文教大学女子短期大学部, 15–21 p.
Loading...